Ahad, 20 September 2015

Khasiat Manjakani untuk Cerahkan Miss V

Khasiat Manjakani untuk Cerahkan Miss V - Hi semua pegunjung Khasiat & Manfaat Petua Warisan, Pada Artikel yang anda baca kali iniKhasiat Manjakani untuk Cerahkan Miss V, kami telah mempersiapkan artikel ini dengan baik untuk anda baca dan ambil informasi didalamnya.Mudah-mudahan isi postingan yang kami tulis ini dapat anda fahami.Baiklah,selamat membaca.

Tajuk : Khasiat Manjakani untuk Cerahkan Miss V
Link : Khasiat Manjakani untuk Cerahkan Miss V

Baca juga


Khasiat Manjakani untuk Cerahkan Miss V

Ramai wanita yang mengabaikan penjagaan Miss V mereka disebabkan ianya tersembunyi. Sebenarnya bukan hanya wajah sahaja yang dijaga kecantikannya, bahagian intim juga harus dijaga agar ianya cerah dan anjal.

http://petua-warisan-kita.blogspot.my/2015/09/petua-cerahkan-miss-v.html
Petua Cerahkan Miss V
Kali ini akan kongsikan Khasiat Manjakani khusus untuk mencerah dan menganjalkan Miss V atau bahagian intim wanita. Bahan-bahan ini mudah didapati dan boleh dibuat sendiri di rumah seperti berikut:

Bahan-bahan:

1 genggam beras pulut
4 biji buah manjakani
Sedikit air mawar


Cara membuatnya:

  • Tumbuk beras pulut sehingga lumat. Ayak untuk mengambil serbuknya sahaja. 
  • Kemudian tumbuk juga buah manjakani sehingga menjadi serbuk. 
  • Campurkan serbuk beras pulut dan serbuk manjakani dan gaul dengan sedikit air mawar.
  • Sapukan campuran pada bahagian intim dan celah peha anda. Biarkan selama 5-10 minit. 
  • Apabila hampir kering, gosokkan perlahan-lahan dan bilas dengan air bersih.
  • Amalkan seminggu sekali untuk mendapatkan bahagian intim yang cerah dan anjal. 


Petua tradisional dari Khasiat Manjakani untuk cerahkan Miss V atau bahagian intim ini sememangnya murah dan selamat untuk diamalkan. Jika selalu diamalkan pasti akan nampak perubahannya. Ramuan ini juga boleh digunakan untuk memutihkan ketiak dan leher yang gelap.

jeruk nipis,jus,jus delima,kayu manis,kelapa dara,kopi,kulit manggis,kunyit,kurma,lemon,madu,mahkota dewa,manjakani,merah,minyak kelapa dara,minyak zaitun,pepaya,pisang,propolis,rumpai laut,sarang semut,semut jepang,serai,sirih merah,sirsak,susu,susu kambing,teh,teh hijau,telur,tomat,tomato,vitamin c,jahe,air kelapa,air mani,batu akik,batu bacan,batu kecubung,bawang putih,belalai gaja,betik,binahong,buah delima,cuka epal,daun binahong,daun sirih,daun sirsak,delima,durian belanda,habbatussauda,halia

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kongsikan kegunaan ataupun khasiat lain yang anda ketahui.